Nattrunk

Dagmar trampar mig på nerverna, kan inte sova. Får bli till att prova den hederliga gamla runkmetoden nu igen...
Over and out.

26 dec

Sorry för att jag inte hunnit blogga på ett par dar men det har varit full upp i julrushen.
Kan nämna vad jag fick i julklapp. Av mamma och pappa fick jag en Lycksdildo-set me flera dildos och en Fleshlight, bättre presenter kan man ju inte få då fleshlighten var avjuten av en porrstjärnas fitta. Högklass, Samma sak gäller dildosen de var perfekta kopior av bandet "ramsteins" stakar. <3 mums, vet vad jag ska göra på lovet <3.
Av resten av släkten som inte riktigt känner till mina fetischer blev det mest kläder, men jag är nöjd ändå.
Over and Out.

Julafton

Till och med jag har fått julkänslan iår. Sitter nu och fördriver med julens bästa sysselsättning, [email protected]
Fuck den är borta... Julen förstörd
Over and Out.

God jul alla läsare.

Älskar er alla, oavsätt kön <3
Passar på att slänga in en bloggning nu på julaftonsnatten, blir nog ett par runks idag med, då det är jul och allt.
Det är ju så att ingen gillar mig så en 3 timmars sittning framför datorn med mig, min högerhand och en hög med papper(om jag inte drar den i munnen). Ja, det är min jul det, God jul gott folk
Over and Out.

23 december, Det blir ljusare

Äntligen blir det ljusare igen, har varit lite deprimerad och har haft självmordstankar. Men lite hopp får man ju efter alla dessa dagar med evigt mörker, så nu ät det slut på Gråtrunk.
Nu blir det glädjerunk
Over and Out.

Glömde min dator ://

Emil, my Overlord, hittade min dator i klassrummet efter att jag åkt hem i all hast för att dra en gråtrunk. God som han är, lämnade inte in min dator utan "like a baws" la han datorn i sitt skåp för säker förvaring, Tack min gud.
Over and Out.

tre dagar

Börjar få panik inför julafton, har inte hunnit farma de achievements jag vill innan året är slut, har också panik för att jag inte kommer på något att blogga om, är så fruktansvärt rädd för att råka ut för några läskiga datorvirus såhär dags till julafton.
Idag börjar jag 13:40 i skolan, ska få reda på mitt betyg i matte C, vi får se hur det går. Det är svårt att koncentrera sig på lektionerna när ens vackra klasskompisar sitter på raden framför och har brallorna vid knäna så att man ser deras fina botoxliknande stjärtar, det kan också bli en svårhet för läraren att rätta provet då de flesta sidorna troligtvis har klibbat igen tack vare någon läskig vit sörja.
asd
Här är en rekonstruktion på hur min senaste erektion gick till, jag lyfte händerna mot huvudet, har ingen aning om varför?
Over and Out.

Cad@måndag 2

Sitter bredvid Gustaf på Cad-lektionen, inte lätt att hålla fingarna i styr. Har länge misstänkt att han är småbög... Har har rätt tajt baj. Hoppas han ska lägga märke till mig snart. Drömt om det länge nu. Han skratt är som en porlande bäck/nackad höna, inte konstigt att Oscar kallar han "Gullan". Ja, hoppas kan man.
Over and Out.

Cad@måndag

Sitter och 3d-ritar olika dildos och buttplugs, drömmer mig bort ibland. Jag har ju inte så stadig ekonomi som stundent så man "tager vad man haver". Well, what you gonna do... Slutar Halv 5 så om det finns några småkåta pedofiler och dylikt så titta gärna förbi ;)
Over and Out.

Håltimma = Farming @ skoltoaletten

Ny rapportering.
Mattelektionen började 08:30, missade den då jag var tvungen att gå till tandläkaren för att plocka bort eventuella rester från gårdagens "Bulls-eye" achievement, ni fattar vad jag menar.
Kommer till skolan, glad och nytvättat och ser att första lektionen börjar 12:00, ett utmärkt tillfälle att farma lite achievements, här är en liten rapport om hur jag ligger till i dagsläget:
Som ni ser så blev jag arg då jag kom till skolan i onödan, fick då tre flugor i en smäll, gick in på skoltoaletten och utförde "Behind Enemy Lines" men även "Anger Management" och "Anti-Depressed" följde med.

Måndag morgon

Fuck it.
Over and Out.

19:13

Offlinemode på skype, kan bara betyda en sak, fap-achievementfarming. ( http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/300897/Fap+Achievements/ )
Betade precis av "Bullseye" och "Sieg Heil", tro det eller ej, Hitler är rätt het.
Ska snart satsa på "Bookworm", fattade ni skämtet?.
Over and Out.

11:00

Idag. Dagen efter igår, dagen före imorgon, hela dagen.
Konstig känsla.


Varje dag tänker jag så, att jag måste ta vara på dagen, ibland räcker det helt inte med att öva på "the art of fickrunk", jag måste uppleva mer än så, känna mer, utnyttja mig själv på mina fantastiska resurser.
Ett tips jag fick höra om i tidig runkålder var att man på något sätt kan använda en tom toarulle, jag har aldrig försökt mig på denna lömska metod, men idag, dagen efter igår var ett utmärkt tillfälle att prova på detta.
Enda problemet var ju självklart att ta slut på toapapperet, man vill ju gärna inte slänga allt papper på rullen och de övriga tomma runkrullarna har jag slängt direkt efter användning.
Så när jag pumpat ut varenda liten droppe ur mina testiklar och torkat upp det med papperet fanns det inget kvar att utföra "the final thing" med.
Nada. Nothing. Geen. Ei. Pas.


Allt går åt helvete. Idag, dagen efter igår.

Over and out.

Schizofreni? Nej tack

Ni kanske har märkt att mina inlägg från tidigare idag har haft olika perspektiv, det är pga min schizofreni av andra graden. Jag har alltså 2 stycken personligheter. En som de flesta känner mig kallar mig Viktor, det är min vanliga personlighet som jag oftast befinner mig i. Sedan finns det den mer filosofiska sidan som jag kallar 3rdpersonshooter. Han kommer fram när jag känner mig ensam och dylikt. Det är då som de utomkroppsliga perspektiven kommer fram som ni har sett i vissa inlägg.
Over and Out.
Viktor (firstperson)

Töjningsberäkningar

Sitter just nu på Konstruktionslektionen och räknar på töjningsgränser, har kommit fram till att min egna maxtöjning ligger på ca: 1.3 dm i diameter. Jobbar även på eventuella lösningar för att utvidga mina möjligheter då min egna knytnäve ligger på ca 1.5 i diameter.
Over and Out.

Livet som tvångsonanist

Man kan vi första gissningen lätt tro att onani i skolan är rena barnleken, men då det inte är lagligt i Sverige att onanera och urinera på allmän egendom/plats så måste man vara vältränade i "the art of fickrunk"
Då mina skarpa klasskamrater, speciellt Rickard och Emil, inte är ett uns homosexuella så blir de lätt misstänksamma när det börjar låta lite bakom dem. Det är då man måste vara snabb, för vid sånna situationer finns det bara en väg, upp med handen och låtsas fokusera på lektion. Ett problem med att vara tvångsonanist är att det krävs otroliga vilja att inte stoppa ner handen i byxorna igen och fortsätta, så det krävs som sagt en otrolig självkontroll.
Detta är del ett av att onanera i skolan,
Over and Out.

Blogga? Challenge accepted

Poesi, vad är det?
Är det när man till exempel sitter och skriver ner sina tankar om Viktor på baksidan på fysikboken på Håkan's luffiga lektioner?
Är det när man tänker på hur mycket Viktor får ta i när han skiter?
Vi har inte som avsikt att någon ska lyssna på vad jag säger, vi vill inte ändra eran uppfattning om Viktor, vi vill bara dela med oss av våra åsikter, hur vi tänker och tycker om Viktor.
Att leva jämsides med Viktor, att se hans mastodonta kropp på mattelektionerna, höra hans andetag på idrottslektionerna är något speciellt.
Han är helt enkelt något utöver det vanliga.
Over and out.

RSS 2.0